Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ WARRIOR FITNESS T.S.

“Οι εντυπώσεις απο την πρώτη επαφή με το Warrior Fitness Training System είναι μόνο θετικές. Ταιριάζει στην καθημερινότητα τόσο ένος ανθρώ...

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

WARRIOR FITNESS RACE


11 Ιανουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε το τεστ για την Κούρσα "Warrior Fitness Race", στο στάδιο Ίκαρος της Ν.Ιωνίας, απο τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο και τον εκπαιδευτή Νίκο Μερκούρη.


"Δοκιμάσαμε όλη την διαδρομή, με τους σταθμούς, όπως ακριβώς θα την κάναμε στον αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Οι παλμοί γύρο με τον γύρο αυξάνονταν συνεχώς, η κούραση τεράστια, όμως το φοβερό με την μέθοδο Warrior Fitness, είναιι ότι σε μαθαίνει μέσα στην κορύφωση της κούρασης, να μην φτάνεις στην εξάντληση, αλλά σταδιακά να επανέρχεται ο οργανισμός σε νορμάλ καταστάσεις και μετά το πέρας του κάθε προγράμματος ή της κούρσας στην συγκεκριμένη περίπτωση, μέσα σε 15 λεπτά έχει επανέλθει πλήρως!







Τα πρωτόκολλα και οι κανονισμοί για την κούρσα είναι έτοιμα, είναι πλέον δοκιμασμένα και μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι είμαστε έτοιμοι μέχρι την Άνοιξη του 2018, να πραγματοποιήσουμε την πρώτη Warrior Fitness Race, με την διακριτική ονομασία "Formula 1"!





Λεπτομέρειες για την ημερομηνία καθώς και για τους κανονισμούς, τα σεμινάρια τεχνικής που θα προηγηθούν και όλες τις απαραίτητες ενέργειες, θα ανακοινωθούν μέχρι τέλος του μήνα.












Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου