Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ WARRIOR FITNESS T.S.

“Οι εντυπώσεις απο την πρώτη επαφή με το Warrior Fitness Training System είναι μόνο θετικές. Ταιριάζει στην καθημερινότητα τόσο ένος ανθρώ...

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ WARRIOR FITNESS T.S.

“Οι εντυπώσεις απο την πρώτη επαφή με το Warrior Fitness Training System είναι μόνο θετικές. Ταιριάζει στην καθημερινότητα τόσο ένος ανθρώπου που απλα ζητά να γυμναστεί και να αλάξει την φυσική του κατάσταση, όσο και του αθλητή που θέλει να αυξήσει τις επιδόσεις του κατακόρυφα. Η ευελιξία που παρουσιάζει το πρόγραμμα το καθιστά ένα εργαλείο πολύ μεγάλης δυναμικής με άμεσα αποτελέσματα στην αύξηση πραγματικής δύναμης και αντοχής”.
Παναγιώτης Πιερράκος
Εκπαιδευτής Ζου Ζίτσου
Εκπαιδευτής Krav Maga




To τελευταίο ΣΚ του Ιουνίου παρακολούθησα το σεμινάριο για την πιστοποίηση WFTS, με τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο. Το WFTS, είναι ένας πολύ διαφορετικός κόσμος σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα στη χώρα μας, σε ότι αφορά το Fitness. Είναι ένας απίστευτος κύκλος με πληθώρα ασκήσεων όπως μεταβολικά προγράμματα, Kettlebells, ασκήσεις σωματικού βάρους κ.α. που στοχεύουν στην αύξηση της δύναμης – αντοχής, στο χάσιμο βάρους, στην εστίαση και επίτευξη προσωπικών στόχων και με απίστευτα αποτελέσματα για κάθε ασκούμενο.
Ονομάζομαι Γιάννης Εγγλεζάκης και είμαι δάσκαλος χορού με ειδικότητα στο Hip Hop και Poppin, σσαςσυνιστώ ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε γιατί είναι για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας, κιλών και αθλήματος και τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή πάνω σας σε σύντομο χρονικό διάστημα»


«Μετά το πέρας του σεμιναρίου, μπορώ να πω ότι γνώρισα τις απεριόριστες δυνατότητες του WFTS. Μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με τον περιορισμένο χρόνο, που αναζητά τρόπους ολοκληρωμένης εκγύμνασης. Μπορεί όμως να βοηθήσει και επαγγελματίες αθλητές να αυξήσουν τις επιδόσεις τους και να προσαρμοστεί στις ανάγκες τους για βελτίωση στην αντοχή, δύναμη, ψυχική δύναμη κ.π.α.
Κλείνοντας θα πω μόνο ότι ανυπομονώ να εμβαθύνω περισσότερο και να προπονηθώ με τη μέθοδο του WFTS και να ευχαριστήσω τον δάσκαλο Ν.Λ. και όσους συμμετείχαν σε αυτή τη μοναδική εμπειρία.»
 Γεωργία Λεβέτα
Πρώην αθλήτρια στίβου 800μ.
Πρωταθλήτρια – Κυπελλούχος στο άθλημα του Σόφτμπολ, με συμμετοχές σε Πανευρωπαικά πρωταθλήματα με την Εθνική ομάδα και τον σύλλογο.



«Το WFTS, δίνει μια επαγγελματική προσέγγιση προπονητικής, είναι ένα καλό εργαλείο εκγύμνασης αθλητών αλλά και ένας δομημένος τρόπος καταγραφής και αξιολόγησης της προόδου κάθε ασκούμενου. Προσωπικά πιστεύω ότι με μεθοδικότητα και καλή διαχείριση όλων των πληροφοριών και γνώσεων του συστήματος, ο ασκούμενος μπαίνει σε μια διαδικασία συνεχούς αυτό βελτίωσης παράλληλα με την επίβλεψη του προπονητή του και παρέχεται έτσι η δυνατότητα της στοχευμένης πλέον βελτίωσης στα σημεία που υστερεί ένας αθλητής – ασκούμενος και επιπλέον δίνει την δυνατότητα ποικιλίας ασκήσεων και χωρίς να πλήττει με τα ίδια πράγματα συνεχώς. Το καταπληκτικό είναι ότι το WFTS μπορεί να προσαρμοστεί πάνω σε κάθε ασκούμενο, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας και έτσι δεν αποκλείεις καμιά ομάδα. Τέλος δεν χρειάζεται μεγάλη επένδυση σε αξοπλισμό για να εφαρμοστεί!»
 Πάρης Κουτσαντωνόπουλος
Προπονητής Τζούντο
Προπονητής Παγκρατίου αθλήματος
Εκπαιδευτής Ζου Ζίτσου




«Το WFTS είναι ένα σύστημα μεθοδικής προπόνησης και ενδείκνυται για αθλητές που ασκούνται στις πολεμικές τέχνες ή όσους θέλουν να καλλιεργήσουν δυνατότητες όπως αυτές που χαρακτηρίζουν του αθλητές αυτούς. Περιλαμβάνει προγράμματα αερόβιας και αναερόβιας εξάσκησης καθώς και ενδυνάμωσης. Είναι από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα που έχω συναντήσει στη μέχρι τώρα πορεία μου στις πολεμικές τέχνες, που καλύπτει ανάγκες από αρχάριους μέχρι και αγωνιστικά τμήματα.»
Γιάννης Δαουλτζής
Προπονητής ΜΜΑ – Thai Boxing
Εκπαιδευτής Ζου Ζίτσου


“Υπάρχουν πολλά είδη ασκήσεων, τα οποία αναμφισβήτητα προσφέρουν το καθένα και κάτι. Κανένα όμως δεν είναι τόσο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό όσο το WFTS. Προσωπικά ξεκίνησα να αθλούμαι με την τεχνική του WFTS σε μία φάση της ζωής μου που ζύγιζα 115 κιλά. Μέσα σε χρονικό διάστημα 6 μηνών είδα το σώμα μου να μεταμορφώνεται. Πέρα από το γεγονός ότι έχασα 25 κίλα, έχτισα ένα γερό και δυνατό σώμα, το οποίο μπορούσε να ανταπεξέλθει καλύτερα στις ανάγκες της καθημερινότητας, αλλά και στις απαιτήσεις μιας σκληρής προπόνησης. Έτσι, εκτός από την υγεία και ευεξία που ένιωθα, βελτίωσα στο έπακρο τις μαχητικές μου ικανότητες. Θα συνιστούσα το WFTS ως πρόγραμμα άσκησης ανεπιφύλακτα, τόσο σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και να αποκτήσουν ένα υγιές σώμα, όσο και σε αθλητές που αναζητούν το ιδανικό συμπλήρωμα στις προπονήσεις τους. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Γιώργος Λουλούδας Εκπαιδευτής WJJF Κάτοχος μάυρης ζώνης – 1ο dan




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου