Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ WARRIOR FITNESS T.S.

“Οι εντυπώσεις απο την πρώτη επαφή με το Warrior Fitness Training System είναι μόνο θετικές. Ταιριάζει στην καθημερινότητα τόσο ένος ανθρώ...

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

1η Σχολή Προπονητών Warrior Fitness training system

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ
«ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 25/06/2017


1η ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ WARRIOR FITNESS TRAINING SYSTEM

Με αξιοσημείωτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η 1η σχολή προπονητών, WFTS.
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στον Α.Σ. ΠΥΓΜΗ, Νέα Ιωνία, στις 24 & 25 Ιουνίου 2017.
Οι πρώτοι εκπαιδευτές, είναι έτοιμοι, να μεταφέρουν τις γνώσεις που αποκόμισαν, μέσα από τις 14 αυτές ώρες, σχετικά με το Fitness.



Γνώσεις που για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αναλύθηκαν σε μεθοδευμένη βάση, απευθυνόμενη για προπονητές και σοβαρούς ασκούμενους στο Fitness.


To ΣΚ περιλάμβανε:
Ανάλυση της μεθόδου Warrior Fitness
Ανάλυση των πρωτόκολλων που διέπουν την μέθοδο
Πρακτική εξάσκηση στην μεταβολική προπόνηση
Πρακτική εξάσκηση σε πρόγραμμα με μπάρα
Πρακτική εξάσκηση σε βασικές και προχωρημένες ασκήσεις με Δράμια / Kettlebells
Πρακτική εξάσκηση σε προγράμματα με δράμια, που συνθέτουν την μέθοδο Warrior Fitness
Ανάλυση βασικών αρχών υγιεινής διατροφής και Warrior Diet.



Οι συμμετέχοντες έλαβαν υλικό 3 manuals συνολικά με 120 σελίδες, όπου αναγράφονται αναλυτικά όλα τα προγράμματα με πίνακες μέτρησης της μεθόδου, όλη η θεωρία του Warrior Fitness Training System καθώς και η διατροφή Warrior Diet. Πως αξιοποιείται επαγγελματικά η μέθοδος, τόσο για ομαδικά γκρουπ, ατομικά προγράμματα σε γυμναστήρια ή σχολές μαχητικών και βέβαια για Personal Training.



3 σχολές προπονητών έρχονται στη νέα σεζόν 2017-2018, για τις οποίες οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν από Σεπτέμβριο, ενώ το Warrior Fitness θα είναι και βασικό μάθημα στα Camp, για την απόκτηση του Coaching Certificate, στο Ελληνικό Δίκτυο Παραδοσιακού Ζου Ζίτσου – WJJF. Οπότε όλοι οι εκπαιδευτές του Ζου Ζίτσου από το δίκτυο της WJJF Hellas, θα αποκτούν και το Warrior Fitness Certificate.


Κάθε χρόνο, το WFTS, θα εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία και νέα ποικιλία προγραμμάτων, τα οποία όλοι οι πιστοποιημένοι προπονητές θα μπορούν να αντλούν τις πληροφορίες αυτές, μέσα από το ετήσιο συνέδριο Warrior Fitness, το οποίο θα καθιερωθεί, μόνο για τους πιστοποιημένους προπονητές.


Tο Warrior Fitness training system, είναι μια επαναστατική μέθοδος άσκησης, που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες προπονητές πάσης φύσεως, που θέλουν να έχουν έτοιμο πλάνο δράσης, για τους πελάτες τους καθώς και σε κάθε άτομο που ασχολείται σοβαρά με την γυμναστική και θέλει μια μέθοδο που θα ανεβάσει κατακόρυφα τις αθλητικές του ικανότητες και θα τον κρατάει σε φόρμα για πάντα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου